Cilt Tipinize Uygun Kozmetik Ürünler Nasıl Seçilir?

Resim
  Cilt tipinize uygun kozmetik ürünler seçmek, cildinizin sağlığını ve güzelliğini korumak açısından büyük önem taşır. Doğru ürünlerle cildinizi destekleyerek çeşitli cilt sorunlarının önüne geçebilir ve cilt bakımınızı optimize edebilirsiniz. Cilt tipinize uygun kozmetik ürünler seçmek için dikkat etmeniz gereken adımlar: Cilt Tipinizi Belirleyin: Cildinizin kuru, yağlı, karma, hassas veya normal olduğunu belirlemek için bir cilt analizi yaparak ya da bir uzmana danışarak cilt tipinizi belirleyin. Cilt Sorunlarınızı Tanımlayın: Cildinizde karşılaştığınız sorunları (akne, kızarıklık, leke, kuru bölgeler, kırışıklık gibi) tespit edin. Bu sayede cildinizin özel ihtiyaçlarını daha iyi anlayabilirsiniz. Cilt Tipinize Uygun Ürünler Seçin: Cilt tipinize uygun ürünler seçerek cildinizi en iyi şekilde destekleyin. Yağlı ciltler için yağ dengeleyici ürünler, kuru ciltler için yoğun nemlendiriciler, hassas ciltler için nazik formüller tercih edilmelidir. Kozmetik Tesisleri :  Güvenili

Düğün Günü Neler Yapmamalısınız?


Düğün günü neler yapmalısınız? Bu sorunun yanıtını en güzel şekilde anlayarak şahane bir düğün geçirmeniz gerekmektedir.
Evlendiğiniz günün hayatınızdaki en muhteşem gün olmasını istemeniz oldukça doğal. Aylar öncesinden başlayan hazırlıklar, defalarca kontrol edilen detaylardan sonra en sonunda evleneceğiniz gün kapıyı çaldı. Tüm bunların ne kadar üzerinden geçtiğinizin bir önemi yok; yapacağınız bir yanlış, tüm çabalarınızı çöpe atabilecek ters bir izlenime neden olabilir. Büyük bir felakete neden olmamak için düğün gününüzde yapmaktan kaçınmanız gerekenleri sizin için derledik. Siz siz  olun, tören sırasında bu noktaları aklınızda bulundurmayı ihmal etmeyin.

SADECE 1 KADEH
Düğün günü neler yapmalısınız arasında bulunmayan Sarhoş bir gelin. hedeflediğiniz son şey olmalı. Düğün öncesinde stresten şarap kadehine sarılmayı planlıyorsanız, yapmayın! O gün geldiğinde, kendinize sadece bir kadeh için izin verin. Fazla içkiden saçma ve hiç tarzınız olmayan davranışlar sergilememek ya da midenizi bozmamak için tavsiyemize mutlaka kulak verin. Unutmayın, kameralar gece boyunca kayıtta olacak.

NİŞANLINIZI UNUTMAYIN
Büyük gün geldiğinde başı “evlilik” fikriyle o kadar çok dönmeye başlar ki, neredeyse evliliğe bir eşle adım atıldığını unutur noktaya gelirler. Hazırlık sürecinde, nikah anında, nikahtan sonra dans ederken ,kısacası her an onunla geçirdiğiniz ve onun eşi olduğunuz için şükran duyun. Daha da önemlisi bu mutluluğu birbirinize yansıtın .Çünkü düğünden aylar sonra eşinizle ilk dans dışında hiç dans etmediğinizi ve özel bir şey paylaşmadığınızı hatırlamak istemezsiniz.



PANİK OLMAYIN
Her şeyin kusursuz olmasını istemeniz ne kadar normalse, olmasını beklemeniz de aynı oranda anormal bir durum olacaktır. Bu tarz büyük organizasyonlarda her zaman bir aksilik çıkar. Bu yüzden gerilemeyin, panik olmayın ve en önemlisi çevrenize bağırıp, tansiyonu yükseltmeyin. Emin olun yaydığınız elektrik yakın çevrenizi ve dolayısıyla tüm düğününüzü ister istemez etkileyecektir.

KAMERALAR HER AN KAYITTA
Evet onlar evlilik töreninin ilk anından, son anına kadar her şeyi çekecek .İleride bu kayıtları incelerken utanmamak için, ne yaptığınıza her an dikkat edin. Kimsenin size bakmadığı bir an olduğunu asla zannetmeyin çünkü en az birkaç kişi size bakıyor olacak. Bu yüzden kaşındığınızda veya iç çamaşırınız rahatsız ettiğinde içgüdülerinize kulak verip hemen harekete geçmeyin.

DÜĞÜN GÜNÜ YENİ BİR ŞEY DENEMEYE KALKMAYIN
Düğün günü neler yapmalısınız ama bunları asla yapmamalısınız; Düğün gününüz solaryuma girmek, yeni bir şampuan, krem vs. kullanmak için son derece kötü bir zaman. Hoşunuza gitmeyecek bir sonuçla karşılaşmamak için en iyisi hiç risk almamak. Her zaman bildiğiniz, denediğiniz ve iyi olduğundan emin olduğunuz ürünleri deneyin ve yenilikleri gelecek günlere saklayın.

DİŞLERİNİZİ FIRÇALADINIZ MI?
Elbette fırçaladınız. Ancak yediğiniz içtiğiniz şeylerin sonrasında dişinizin arasında bir şeyin kalmadığından emin olun. Ne de olsa sık sık fotoğraf çektiriceksiniz ve kötü bir gülüşün fotoğraflarla sonsuza dek tescil edilmesini istemezsiniz. Kırmızı şarap kimi dişlerde gereğinden fazla leke bırakır. Bu yüzden kırmızı şarap veya kahve tükettikten sonra dişlerinizin durumunu mutlaka kontrol edin.

TUZLU YADA YAĞLI YEMEKLER TÜKETMEYİN
Düğün günü neler yapmalısınız bildiğiniz hafifi yemekleri tüketmelisiniz. O gün midenize dokunma ihtimali yüksek olan her şeyden uzak durmaya bakın. Tuzlu yiyecekler su toplar ve vücudunuzun olduğundan daha iri görünmesine neden olur. Yağlı yiyeceklerinse midenizi rahatsız edeceği bir gerçek. Hayatta en çok gereken günde, mideniz yüzünden suratınızın ekşimesi, isteyeceğiniz en son şey olacaktır. Bu yüzden size iyi geldiğini ve zararının dokunmadığını bildiğiniz şeyleri tüketin.



ÇOK AÇ YADA ÇOK TOK KALMAYIN
Yemekten bahsetmişken, heyecandan bir şey yemeyi unutmak kadar,  çok yiyerek hazımsızlık çekmenin de yanlış olduğunu söylemeliyiz. Malum açlık dışarıdan bile karın gurultusuyla duyulabilen bir durum olduğundan midenizin çok boş olmamasına dikkat edin.

NE KONUŞTUĞUNUZA DİKKAT EDİN
Tekrar hatırlatmak istiyoruz ki; kameralar kayıtta. Üstelik herkesin elinde gezinen akıllı telefonlar birer kayıt cihazı niteliğinde. Bu nedenle ne yaptığınız kadar, ne söylediğinize de dikkat edin. En yakın arkadaşınıza başka birisi hakkında yaptığınız bir şikayet veya dedikodu sonradan başınıza iş açabilir.

ÇOÇUKLARA ÖZGÜRLÜK
Bir tarafta koşuşan bir erkek çocuğu, öte yandan misafirlerin saçını çeken bir kız çocuğu , öte yandan misafirlerin saçını çeken bir kız çocuğu ve başka bir tarafta ağlayan bir bebek sinirinizi bozuyor olabilir. Ancak değerli misafirlerinizin çocuklarına yapacağınız eleştiriler okları üzerinize çekebilir. Düğününüzde çocuk karmaşasından kaçınmak için iki şey deneyebilirsiniz:

a. Son moda deyişle davetiyenizde “Çocuklara iyi uykular ”dileyebilirsiniz.

b. Çocuklara özel bir alan oluşturulabilir,hatta mümkünse bir dadı görevlendirerek onlarla sürekli oyun oynamasını sağlayabilirsiniz.


Düğünden önce çığlık çığlığa kaçmanıza engel olacak süper gerginlik azaltıcı öneriler başlıklı https://duguntrendy.com/dugunden-once-ciglik-cigliga-kacmaniza-engel-olacak-super-gerginlik-azaltici-oneriler-1051 makalemizi inceleyebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kız İsteme Adetleri

Online Tarot Kartı Bakımı İle Karar Verin